Logo Klimaatadaptatie Groningen

Green Houseparty with DJ Sam Feldt

Live stream
Download naar agenda

DJ Sam Feldt

Green Houseparty

Een interactieve livestream-party met Sam Feldt

Wanneer: Vrijdag 20 Januari, 20:00 - 21:30 uur (CET)
Waar: gratis online te volgen en ga dan naar Mainstage\ Grote Markt
Werkwijze online: om goed voorbereid te zijn, klik hier voor de online instructies
Toegang: gratis, geen opgave vooraf nodig
Tip: kom 15 minuten voor het programma begint online, dan weet je waar je heen moet gaan en wat je moet doen.

Een feestelijk hoogtepunt van de Climate Adaptation Week 2021: The Green Houseparty!

Op vrijdagavond 22 januari is het tijd om af te sluiten door middel van muziek en dans! De Green Houseparty is er voor jou als een sprankelende afsluiting van deze week en we beloven je een uniek event!

Het event bevat een livestream voor alle mensen die een goed feest, dans en het gevoel van verbondenheid missen. Feestgangers van over de hele wereld worden uitgenodigd om zich te verenigen en te dansen vanuit hun woonkamers, keukens en slaapkamers.

Ze kunnen dit doen terwijl ze de mogelijkheid hebben om via hun webcams in de stream te worden opgenomen en de tool gebruiken waarmee we het afgelopen jaar zo vertrouwd zijn geraakt, Zoom.

DJ Sam Feldt
De ster van dit evenement is niemand minder dan de ambassadeur van de duurzame artiesten beweging: de Nederlandse superster DJ Sam Feldt, die in de Climate Adaptation Week ook zijn Heartfeldt Foundation zal vertegenwoordigen.

Via de Heartfeldt-stichting promoot Sam bewust consumentisme en duurzaam leven wereldwijd in de muziek-, entertainment- en sportsector. Door een goed feest te combineren met een goed doel om mensen te inspireren tot dansen, acteren en zich aan te passen, konden we geen betere manier bedenken om deze week af te sluiten!

Dans dus met ons mee en verspreid het bewustzijn over klimaatverandering

Je kunt gewoon genieten of een stap verder gaan en meedoen met je video, je favoriete citaat over klimaatadaptatie delen en geschiedenis schrijven!

Over Sam Feldt

‘Uplifting’ is zonder twijfel het woord dat de Nederlandse dj, producer, artiest en duurzaamheidspionier Sam Feldt het beste beschrijft. Sam heeft een carrière opgebouwd op basis van zijn uitgesproken feelgood-geluid en heeft al een dubbelalbum en een groot aantal bestverkochte releases op zijn naam staan. Naast zijn muzikale activiteiten heeft hij een platform ontwikkeld - Fangage - waarop artiesten beter in contact kunnen komen met hun fans. Zijn volgende project is het leiden van een beweging die influencers helpt een duurzamere levensstijl aan te nemen, terug te geven aan de planeet om hun eigen milieu-impact te verminderen en te compenseren en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen. Zowel in muziek als in het leven heeft Sam zijn zinnen stevig op de toekomst gericht.

Partners

DJ: Sam Feldt
In Samenwerking met Heartfeldt foundation

Creative directors: Anastasija Zihareva & Merlijn Poolman
Visuals: Viesueel Geweld
Stage design: Chiara Tammaro & Johann Edelmann