Logo Klimaatadaptatie Groningen

Youth for Climate Adaptation Conference

Forum Groningen
Download naar agenda

Youth for Climate Adaptation Conference

Tijdens de Youth for Climate Adaptation Conference over klimaatadaptatie op 22 januari 2021 in Groningen krijgen jongeren van over de hele wereld de mogelijkheid om (online) samen te komen. Ze komen samen om te praten, discussiëren en te werken aan klimaatadaptatie onderwerpen. Hun inbreng is bepalend voor de Climate Adaptation Summit die plaats vindt op 25 januari 2021.

Jongeren werken in de aanloop naar de week in januari al aan een Global Call to Action en een Regionale Actie Agenda. Tijdens 22 januari worden de puntjes op de i gezet en zo worden de bijdragen van de jongeren overgenomen in een gezamenlijke verklaring richting wereldleiders. Youth for Climate Adaptation wordt georganiseerd door jongeren, voor jongeren.

Het programma op 22 januari 2021 bestaat uit o.a. inspirational talks, workshops, networking spaces, discussions en een intergenerational panel. De voertaal is Engels.

Het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van de YfCA en het programma van de conference? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voormalig secretary-general Ban Ki-moon roept jongeren van over de hele wereld op om te komen >>>