Logo Klimaatadaptatie Groningen

Youth for Climate Adaptation Conference

Live stream
Download naar agenda

By youth, for you(th)

Wanneer: vrijdag 22 januari tussen 13.00 - 18.00 uur
Waar: gratis online te volgen
Taal: voornamelijk Engels
Werkwijze online: om goed voorbereid te zijn, klik hier voor de online instructies
Toegang: gratis, let op: voor sommige workshops moet je je vooraf opgeven om interactief mee te kunnen doen, maar je kunt altijd gratis meekijken!

Check hier de volledige timetable van de Open University en de Youth for Climate Adaptation Conference. Alles in 1 overzicht. Wel zo handig! >>

Tijdens de Youth for Climate Adaptation Conference over klimaatadaptatie op 22 januari 2021 in Groningen krijgen jongeren van over de hele wereld de mogelijkheid om (online) samen te komen. Ze komen samen om te praten, discussiëren en te werken aan klimaatadaptatie onderwerpen. Hun inbreng is bepalend voor de Climate Adaptation Summit die plaats vindt op 25 januari 2021.

Jongeren werken in de aanloop naar de week in januari al aan een Global Call to Action en een Regionale Actie Agenda. Tijdens 22 januari worden de puntjes op de i gezet en zo worden de bijdragen van de jongeren overgenomen in een gezamenlijke verklaring richting wereldleiders. Youth for Climate Adaptation wordt georganiseerd door jongeren, voor jongeren.

Welke boodschap heeft Ban Ki-moon voor de jongeren? Bekijk het hier.

Het programma op 22 januari 2021 is gemaakt voor en door jongeren van over de hele wereld en bestaat uit o.a. inspirational talks, workshops, networking spaces, discussions en een intergenerational panel. De voertaal is Engels.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuwe rondom dit evenement en je hiervoor inschrijven? Registreer je dan nu!