Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Maandag 28 sept 2020 – Pitch avond Groener Groningen

Heb jij het meest awesome idee voor een Groener Groningen? Pitch je idee tijdens de volgende editie van Awesome Foundation Groningen! Als je meedoet maak je kans op €1000 om je idee uit te voeren, helpen onze trustees je verder met hun netwerk en leer je nieuwe mensen kennen die met je mee willen doen. Van 7 t/m 20 september kunnen mensen met een idee kandidaten zich aanmelden, en op 28 september is de pitchavond, waar het winnende idee wordt uitgekozen.

>> ENGLISH VERSION OF THIS ARTICLE <<

Win 1.000 euro om Groningen te vergroenen
Wist je dat in steden met 6% groene daken de temperatuur in de zomer wel anderhalve graad lager kan zijn?

Wat?
Heb jij een goed, kleinschalig en praktisch idee om daken, pleinen of andere objecten in Groningen te vergroenen? Dan kan je daar 1.000 euro voor verdienen om het te realiseren.

Hoe?
Awesome Groningen organiseert een pitchavond voor goede ideeën en Klimaatadaptatie Groningen ondersteunt daarbij. Klik hier en dien jouw idee uiterlijk 20 september in. Wie weet mag jij op de pitchavond van 28 september jouw idee presenteren en win jij de 1.000 euro om Groningen te vergroenen.

Dit is wat we zoeken
–  Jouw idee heeft met vergroening te maken
–  Jouw idee maakt jou niet rijker, maar maakt Groningen net wat leuker/beter
–  Je kan hulp en wat geld gebruiken om jouw idee te realiseren

Details
Pitchen doe je op 28 september 2020. Meekijken kan sowieso online. Indien mogelijk (regels…) is publiek ook welkom! Houd onze pagina’s in de gaten voor het laatste nieuws.

Wat is Awesome Groningen?
Awesome Groningen is een lokale community. We willen Groningen meer ‘awesome’, cool, gaaf en sociaal maken en doen dat door (kleinschalige) ideeën uit de stad een boost te geven. De foundation heeft 20 trustees. Zij stellen elk 50 euro ter beschikking om in totaal 1.000 euro te geven aan de winnaar van een pitch. Zo’n pitchavond organiseren we meerdere keren per jaar en deze hebben steeds een ander thema. Deze keer is het thema vergroening, in samenwerking met Klimaatadaptatie Groningen.