Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Win een ton! – Winnaars & terugkijken

Dit zijn de winnaars van de tonnen! Heb je gewonnen? GEFELICITEERD! Wij nemen vóór 19 september contact met je op, dan spreken we af hoe je jouw ton thuis krijgt. Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen. De verloting nog een keer terugkijken? Dat kan hier.

Rinus en Pé daalemmer   
Bertram Nusse, Groningen        

165035

Donar               
Birgit Slomp, Kiel Windeweer    
162430

Fc Groningen           
Suzan Buringa, Farmsum       
197402

Noisia               
Simone de Boer, Meedhuizen   
100690

Swinder               
Hemmie Sebens, Beerta       
189787

Zeehondencentrum       
Paul Jansen, Groningen       
268988

Hoofdprijs               
Lyke Nijboer, Groningen       
452763


Poedelprijs           
Henk Kwant, Delfzijl       
135786

—-

Win een ton!
Zin in een regenton die jouw tuin of balkon voorziet van 100 of 200 liter gratis water? Vul je gegevens in vóór 10 september, en ontvang jouw lotnummer, misschien win je wel een ton – natuurlijk helemaal duurzaam van gerecycled plastic of hout. En gesigneerd door jouw favoriete Groningers! We hebben verschillende tonnen. Laat je even weten welke ton jij wilt winnen?

De winnaars worden op 13 september bekend gemaakt. Winnaars krijgen vanzelfsprekend ook persoonlijk bericht.

Prima poedelprijs: installatiehulp
Een regenton aansluiten is zo gepiept maar voor alle Groningers met twee linkerhanden en  zonder timmermansoog hebben we onze Henk die je graag komt helpen. Als je meedoet en géén ton wint, win je misschien wèl een volledige installatie van je zelfgekochte ton!

Altijd prijs: dikke kortings op een ton
Mocht je geen ton winnen, en woon je in de gemeente Groningen? Dan krijg je toch altijd € 17,50 kortings op een regenton. Ook mooi, toch? Klik hier voor de kortingsbon en deelnemende bouwmarkten.

Met een ton win je altijd
Met een regenton vang je 100-200 liter water op. Dat scheelt in je waterrekening, maar het is ook beter voor de waterstand. En regenwater is zachter voor je tuin. Een beetje regenton koop je vanaf zo’n €100. Er zijn allerlei duurzame keuzes, zoals regentonnen gemaakt van wijnvaten of van gerecycled plastic. 

Gratis meedoen!
Helaas is de loting gesloten en kun je geen formulier meer invullen om kans te maken op de ton. Heb je het formulier wel voor 10 september ingevuld? Dan maak jij zondag 13 september tijdens de verloting kans om de gelukkige winnaar te zijn van een gesigneerde ton!

Zelf installeren? Is niet zo moeilijk. Kiek hier moar eem!
Niet zo moeilijk, een ton aansluiten op je regenpijp of afvoer. Weten hoe? Zo installeer je jouw regenton:

Win een Ton is een samenwerking tussen de Gemeente Groningen, Waterschap Noorderzijlvest, Waterbedrijf Groningen en Klimaatadaptatie Groningen.