Logo Klimaatadaptatie Groningen

Hoe onze online event portal te gebruiken

De eventportal is geopend. Je kunt hier gemakkelijk komen via onze website klimaatadaptatiegroningen.nl. Wanneer je onze eventomgeving binnen komt verander je in een BIJ. Als BIJ kan eenvoudig rondvliegen, op zoek naar live-events, inspirerende video's, interessante talks, actieve workshops of je kunt al zoemend landen in 'the Treehouse' of op de 'Playground'.

Instructies

  1. Ga naar het online event portal vanuit de browser Google Chrome (dit geeft je de beste gebruikservaring).

  2. Hier kun je navigeren - als een BIJ! - met je pijltjestoetsen of door op de ronde toets in je scherm te klikken en op die manier te bewegen. Probeer het uit, maak je ermee vertrouwd en ontdek alle content die we hebben ontwikkeld in deze kleine versie van Groningen.

  3. Als je klaar bent om in de inhoud te duiken, is dit wat je moet weten. Op de achtergrond vind je een overzicht van ons programma voor een bepaalde dag. Deze wordt voor elke dag van de Klimaatadaptatieweek Groningen geactualiseerd. In dit handige overzicht kun je zien welke activiteiten er op een bepaalde dag plaatsvinden en waar je deze activiteit in onze virtuele stad kunt vinden.

  4. Om het evenement dat je wilt bezoeken te bezoeken, klik je op het evenement in het programma / schema en je gaat er meteen heen!

  5. Wil je meer plezier beleven? Vind zelf de locatie van je gekozen activiteit door te navigeren met je pijltjestoetsen of met de ronde toets op je scherm. Je kunt naar alle gebouwen vliegen, en naar 'binnen' gaan door erop te klikken.

  6. BELANGRIJK: Als je een video of inhoud beter wilt bekijken, zorg er dan voor dat je erop dubbelklikt om het op volledig scherm weer te geven.

  7. Elke locatie heeft veel ruimtes om te verkennen. Neem een ​​kijkje in de kamers, gangen, pleinen en zelfs het bos die we hebben aangelegd. Je vindt er verschillende live en vooraf opgenomen video's, links naar workshops of panels en leuke spelletjes, chatmogelijkheden en vele andere activiteiten.

  8. Als alles klopt, zou je ook andere bijen moeten kunnen zien rondvliegen. Dit zijn andere bezoekers die samen met jou door het portaal gaan, zeg hallo!

  9. Veel plezier en leer iets terwijl je er bent. En onthoud: als je je ooit verloren voelt, klik dan op 'TERUG' of open de ondersteunings-chat om vragen te stellen aan ons technische team en we schieten je te hulp!

  10. Check ook onze veelgestelde vragen voor een antwoord op je vraag.

Instructies online portal

Art director: Roger Muskee
Bouwers van de omgeving: Oostblok