Logo Klimaatadaptatie Groningen

Open University

Welke kennis hebben we in Groningen over klimaatadaptatie? Met de Open University on Climate Adaptation hebben de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool, het Noorderpoort, het Alfa-college en het Global Center on Adaptation de handen ineengeslagen om jou mee te nemen in de wereld van klimaatadaptatie.

Van praktische kennis tot aan de lopende studies. Deze kennis gaan we wereldwijd delen, want juist in de ‘Global South’ hebben ze veel last van de gevolgen van klimaatverandering. Ga je mee op reis vanuit huis?

In de Open University on Climate Adaptation delen docenten, lectoren en professoren uit Groningen delen hun kennis over klimaatadaptatie over hoe we samen werken aan oplossingen voor de wereld.

Broadcast OU & YfCA

Op vrijdag 22 januari 2021 hebben de mensen achter de Open University on Climate Adaptation en de Youth for Climate Adaptation de handen ineen geslagen en gezamenlijk een vijf uur durende online uitzending gemaakt. Vol kennis, inspiratie en actie! Hieronder de totale broadcast (en ja, je mag doorspoelen ;-)

Misschien vind je dit ook leuk