Logo Klimaatadaptatie Groningen

Jouw mening is belangrijk

Om de meningen van jongeren op het gebied van klimaat en klimaatadaptatie te verzamelen van over de hele wereld en deze te kunnen gebruiken voor de Global Action Agenda en de Regionale Actie Agenda hebben we een web-app ontwikkeld.

In deze web app kun je reageren op stellingen, je eigen stelling toevoegen en met elkaar in gesprek gaan over de stellingen. Als je je registreert in de app geef je ook een regio op waar je het graag over wilt hebben. Zo zie je relevante informatie die geldt voor jouw regio/ land.

De web-app is een plek waar meningen worden verzameld, informatie gedeeld en inspiratie gevonden. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk jongeren mee gaan doen.

Het doel van de web-app is om die stellingen die populair zijn mee te nemen in de agenda's die worden opgesteld door jongeren. Het helpt ons de argumenten te presenteren aan wereldleiders en lokale beleidsmakers. En natuurlijk hopen we dat we door middel van de web-app het thema klimaat en klimaatadaptatie levendig houden.

Dus laat je stem horen, doe mee en registreer je nu! Aanpakken & Aanpassen. We doen het samen. Veel dank alvast voor je actie!

Meer informatie