Logo Klimaatadaptatie Groningen

Help ons om YfCA op de kaart te zetten

Youth for Climate Adaptation is een organisatie opgericht voor en door jongeren. We geven jongeren op allerlei gebieden de kans om aan het project bij te dragen, te leren en vooral dingen te doen op het gebied van klimaat en klimaatadaptatie. Tijd voor actie!

Op vrijdag 22 januari organiseren we de Youth for Climate Adaptation Conference. Een vijf uur durend online event waarin we je willen inspireren en bijpraten over klimaat en klimaatadaptatie. We willen hiervoor natuurlijk zoveel mogelijk Groningse jongeren interesseren en ze erbij betrekken. Je kunt ons hierbij helpen door de onderstaande enquete in te vullen.

Ben je tussen 15 en 27 jaar dan help je ons enorm als je de vragenlijst in wilt vullen. De vragenlijst neemt ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag en behandelt onderwerpen zoals: algemene informatie, evenementen in het algemeen en gaat ook specifiek over de Youth for Climate Adaptation Conference. De gegevens van deze vragenlijst zijn compleet anoniem en worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Ontvang het laatste YfCA nieuws in je inbox

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws rondom YfCA? Schrijf je dan nu in voor onze e-mail nieuwsbrief.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

P.S.: volg ons ook op Instagram. Zo blijf je helemaal up to date

Nu je hier toch bent, misschien vind je dit ook interessant